Колку е долг / голем милиметар (мм) во инчи?

Меѓународниот инч е еднаков на 2.54 милиметри (мм).

Или пресметајте

Доколку одговорот не можете да го најдете одве,

Ве молиме контактирајте не на Info@lena.mk или на тел.: +389 75 416 055